+60 19-944 4341

Tukang Kunci Bumiputera K.L Selangor 24/7

Kunci hilang? tertinggal di dalam Kereta? Jangan risau, kepakaran kami dapat membantu Anda.

Tukang Kunci Bumiputera K.L Selangor 24/7

Kunci hilang? tertinggal di dalam Kereta? Jangan risau, kepakaran kami dapat membantu Anda.

Ikuti Tips Keselamatan oleh Kami di MetroTv

Lindungi Kediaman anda dengan Produk Kunci yang diyakini Selamat, untuk mengelakkan Jenayah yang tidak diingini.

Servis dan kepakaran Kami untuk membantu Anda

Rumah Kediaman

  •  Membaiki atau menukar   Kunci pintu rumah
  •  Membuka pintu Rumah   yang terkunci
  •  Membuat salinan Kunci   Rumah dan Remote   Autogate
  •  Menyelesaikan masalah   All Lost Keys

Premis / Pejabat / Hotel

  • Pemasangan atau Penukaran Kunci Kabinet
  • Access Card
  • Intercom
  • Master Key Systems
  • Security Camera

Kereta / Motorsikal - Automotif

  •  Membuka Pintu   Kenderaan yang terkunci
  •  Membuat salinan   Remote dan Kunci Kereta
  •  Memprogram     Immobilizer Kunci
  •  Membuka bonet terkunci
  •  Membaiki EIS BENZ
  •  Membaiki dan   memprogram ECU

Membuka Pintu tanpa merosakkan Tombol

Cara dan Kaedah Kami membuka tanpa merosakkan Tombol Pintu anda.

Antara masalah-masalah yang telah kami selesaikan

Kepakaran kami telah menyelesaikan masalah Pelanggan.

Kami juga menyediakan Servis dan Perkhidmatan :

  • Kiriman Wang

  • Photocopy

  • Design dan Printing Banner, Bunting, Poster dan T-shirt

Wanlocksmith telah terlibat dalam mencipta Rekod di dalam Malaysia Book of Record

Kami bersama-sama seramai Seratus Lima Belas Orang Tukang Kunci yang lain telah mencipta Rekod, satu kejayaan terbesar untuk Tukang Kunci Bumiputera!

Pelanggan yang telah berpuas hati

Amzar Mat Yunus
Amzar Mat Yunus
2019-08-03T13:31:26+0000
Servis terbaik. Cepat dan harga sangat berpatutan.
Farrish Khalid
Farrish Khalid
2019-07-31T01:45:42+0000
perkhidmatan terbaekk, pantas dan cepat..mmg bukan biasa2..
Zam Shahrany Musa
Zam Shahrany Musa
2019-07-30T05:14:45+0000
Good job, fast response, reasonable price.. Terbaik 👍👍👍
Syuhada Azam
Syuhada Azam
2019-07-23T05:38:43+0000
Servis terbaik dan harga yang berpatutan 👍🏼👍🏼👍🏼 terima kasih!
Ammar Waqqiuddin
Ammar Waqqiuddin
2019-07-23T01:14:03+0000
Alhamdulillah tukang kunci terbaik dan pantas.
Rizal Amri
Rizal Amri
2019-07-14T15:31:32+0000
Dia ambik job² besar je... job² kecik ni sampai berjanggutla tggu dia tk reply²... Nak support bangsa sendiri tp perangai mcm ni pulak...read more
Mohd Gaddafi Ahmad Basher
Mohd Gaddafi Ahmad Basher
2019-07-05T14:39:01+0000
Menyediakan perkhidmatan duplikasi yang terbaik...
Hafiz Husin
Hafiz Husin
2019-07-02T05:45:19+0000
Best locksmith in town! Kerja yang pantas dan harga yang berpatutan. Terbaik. Semoga terus maju jaya.
Courts Mahmud
Courts Mahmud
2019-06-29T02:53:10+0000
Good services, very professional, baru lepas guna perkhidmatan En. Wan, ingatkan lama, rupanya kejap sangat
Norain Abd Razak
Norain Abd Razak
2019-06-27T12:26:00+0000
Very Good Services with reasonable price.Thank you so much👍👍👍💪💪💪
Jahit Pukal Bangi
Jahit Pukal Bangi
2019-06-23T22:04:46+0000
Good service, fast response, SERVICE AVAILABLE ALL THE TIME Monday till Sunday
Ahmad Sallehudin Hussin
Ahmad Sallehudin Hussin
2019-06-21T09:25:18+0000
Fast response. Price reasonable. Superb works. Keep up! 👍👍👍
Kiey Muhamad
Kiey Muhamad
2019-06-18T14:20:33+0000
Service terbaik.! Servis pantas n harga sgt murah. Good job boss n thanks tlong wife sy petang tadi
Danial San
Danial San
2019-06-14T17:29:37+0000
Terbaik La Brader ! Tgh Malam Pun Layan Kunci Aku Hilang Dalam Uptown Kota Damansara 🤣 Tq Brother Wan 👍 10 Bintang 😎😎😎read more
DrAndrew Chiew
DrAndrew Chiew
2019-06-05T08:55:20+0000
Good & fast service, very efficient & highly recommended!
Zain Azree
Zain Azree
2019-05-25T11:21:58+0000
Servis bagus dan laju dengan harga yang perpatutan. Recommended!
Afra Afra
Afra Afra
2019-05-23T12:56:59+0000
Fast response & great service with reasonable price. Within minutes dah settle everything. Alhamdulillah. Thank you.
Dato Fitrie
Dato Fitrie
2019-05-19T10:12:23+0000
Whatsapp bluetick je. Tak boleh buat atleast reply lah pertanyaan orang tu. Bukan susah pun
Yasmin Sulaiman
Yasmin Sulaiman
2019-05-16T08:16:37+0000
recommended. buat keje pun laju dan harga berpatutan. 👍
Adam Shah
Adam Shah
2019-05-10T07:01:11+0000
Fast, efficient and most importantly affordable. Thank you for saving me today.
Zizou Ross
Zizou Ross
2019-05-10T03:18:32+0000
Cepat tangkas dan murah 👍👍👍
Anna Yee
Anna Yee
2019-05-02T15:21:21+0000
best service... my car chip lost at pasar malam.. Abg wan attend the complaint in the night around 10:50pm and immobilise... issue settle within 10 minute... 💪👍👍🌟🌟🌟🌟🌟read more
Omar Jamal
Omar Jamal
2019-05-01T11:07:29+0000
Thank you Wan Locksmiths fast and great service 👍
Saiyidah Aisyah
Saiyidah Aisyah
2019-04-23T07:54:24+0000
Fast reply and good service 👍🏻
Mey Bekki PC Gombak
Mey Bekki PC Gombak
2019-04-20T10:05:17+0000
Recommended... Jom support muslim locksmith
Meor Ahmad Naufal Harith
Meor Ahmad Naufal Harith
2019-04-18T08:44:49+0000
Perkhidmatan yang cemerlang, harga berpatutan dan yang paling penting sekali, kerja kemas. Terima kasih Encik Wan
Ahmad Aizat Fikri
Ahmad Aizat Fikri
2019-04-16T14:56:11+0000
Thank you En. Wan solving my immobilizer key problem on proton persona. Very friendly person. Fast & efficient service
Nizar Shah
Nizar Shah
2019-04-16T03:25:40+0000
Tqvm untuk bantu buka pintu kereta camry saya
Surya Hussein
Surya Hussein
2019-03-26T16:47:50+0000
Thank you Encik Wan for solving my problem. Fast response and fast service. Truly recommended!
Siti Rabiatul
Siti Rabiatul
2019-03-22T08:41:34+0000
Servis yang pantas sangat..harga sangat berpatutan.kalau tak senang hati bila kunci hilang.cepat2 la call Wan ni. 🤗🤗tq so much wan 🌹🌹🌹read more
Azmi Pargi
Azmi Pargi
2019-03-20T11:17:49+0000
Highly recomended. Selesai masalah kunci sangat pantas. Mesra dan peramah.
Faiz Zainol
Faiz Zainol
2019-03-02T14:51:32+0000
fast service,,.good job 👍
Zaleha Aziz
Zaleha Aziz
2019-03-01T13:50:53+0000
fast and efficient service
Fazli Hassan
Fazli Hassan
2019-02-16T09:12:22+0000
Alhamdulillah. terima kasih kt abg wan sudi amek request sy walupon jauh ckit. service terbaik..mantap.👍
Hamizi Hassan
Hamizi Hassan
2019-02-11T13:21:42+0000
Terbaik bang wan...expert betul..kejap je dikerjakannya utk bukak lock pintu...keep it up bang wan 👍👍👍
Nik Shuhaimy
Nik Shuhaimy
2019-02-09T16:05:21+0000
Servis terbaik dan cepat daripada Perniagaan orang Melayu kita ..harga pon berpatutan ...
Taib Othman
Taib Othman
2019-01-27T13:08:56+0000
Very responsive and super efficient. Service delivered less than 15 mins. Siapa ada masalah kunci. Saya highly recommend this page ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Mohd Shafiq
Mohd Shafiq
2019-01-24T06:06:58+0000
servis terbaik harga murah malu apa bosskuu tolong orang kita
Mohd Idrus Alwi
Mohd Idrus Alwi
2019-01-21T02:55:47+0000
fast service fast repond. commited to unlock my door. harga pon berbaloi.. highly recommended
Zare Mil Scoot
Zare Mil Scoot
2019-01-15T01:26:15+0000
Sorry lmbt bg review tuan. Service terbaik. Yg penting dtg on-time. Buka kunci tanpa memecahkan pintu. Terbaikk
Que Mahfuz
Que Mahfuz
2019-01-10T13:06:40+0000
Highly recommended . Service terbaik. Kunci hilang boleh siap dlm beberapa jam je. Fuh..btw alhamdulillah.. thank you.
Norma Fadila Mohamad
Norma Fadila Mohamad
2019-01-07T13:17:19+0000
Highly recommended. Fast response. Kerja pun cepat. Alhamdulillah selesai masalah. Harga pun berbaloi. Terbaik 👍🏻👍🏻👍🏻Nora bagi 5 ⭐️read more
Md Muazzam
Md Muazzam
2019-01-05T11:49:32+0000
Cepat, efficient tak sampai seminit dah siap, harga berpatutan👍👍 highly recommended💯
Abdul Rasyid
Abdul Rasyid
2019-01-05T08:27:31+0000
Tukang kunci terbaik. lg murah dari kedai biasa 👍👍👍
Syamil Hakim Abdul Ghani
Syamil Hakim Abdul Ghani
2019-01-05T07:09:35+0000
Harga yang sangat berbaloi. Terbaik!!!
Shahril Shorlokman
Shahril Shorlokman
2019-01-05T05:21:14+0000
terbaik kunci keta saye patah d kunci Tu susah nk Cari..sbb keta lama..bro ni blh custom kunci keta lain utk kunci keta saye..terbaik la..😍😍read more
PuteraHasrul Jb
PuteraHasrul Jb
2019-01-02T08:25:26+0000
terbaikk... cepat dan pantas dgn harga yg berpatutan... sy bagi 5star untuk perkhidmatan beliau.. tq...
Salim Dan Adam
Salim Dan Adam
2019-01-01T14:42:32+0000
Pantas hadir membantu saya buka tombol pintu yg terkunci (tanpa kunci) & tukar kan tombol baru walaupun hari ini cuti tahun baru. Caj berpatutan.read more
Amin Johari
Amin Johari
2018-12-23T13:10:13+0000
Punctual in appointment. Fast and efficient in locks installation. Fairly priced service. You will never regret when getting service from En Wan.read more
Shah Qayyum
Shah Qayyum
2018-12-16T13:59:02+0000
Terbaik. Hujan2 pun datang. Terima kasih bang! 😍 Dah pukul 9mlm, pun still bekerja. kalau tak dtg habis tak pergi kerja saya. Thank you! 😁read more
Frank Chia
Frank Chia
2018-12-15T16:53:08+0000
Good services ,come to install the lock in time for me.
Azizi Abd Gahani
Azizi Abd Gahani
2018-12-05T12:19:23+0000
Baru lepas bukak kereta terlock dari dalam, kunci tertinggal kat dlm...Locksmith peramah..pantas terus dtg selepas call..kereta xde kerosakan..terbaik servis👍🏻👍🏻👍🏻read more
محمد نصرالله محمد جوايني
محمد نصرالله محمد جوايني
2018-12-02T07:46:45+0000
Ada sebarang masalah kunci hilang samada kereta @ rumah boleh lah berhubung dgn yg pakai , support bisnes org melayu #BOSSKUread more
Karido Fadigaa
Karido Fadigaa
2018-12-01T11:05:11+0000
Service terbaik..Respon sgt superb.. Dtg membantu dalam masa yang singkat
Ceetrus Lime
Ceetrus Lime
2018-11-30T08:09:48+0000
Tukang buat kunci paling awesome dan paling senang nk buat ape ape deal... Bnyk membantu saye... Dan sangat professional
Missleha Jaffar
Missleha Jaffar
2018-11-19T10:18:42+0000
Hebat��
Shamilah Abdul Halim
Shamilah Abdul Halim
2018-11-08T08:30:28+0000
Highly recommended. Fast response and he solved my one year problem in 5 minutes😄
Ain Nadhirah Nasarudin
Ain Nadhirah Nasarudin
2018-10-19T13:00:03+0000
Trusted locksmith! Cepat respon dan bukak pintu terkunci dengan pantas tak sampai 30minit dah settle semua.
Azira Iqlima
Azira Iqlima
2018-10-15T10:12:36+0000
I tertinggal kunci kereta dalam kereta, xsampai 6 minit dah sampaii. Sgat cepat, responsive dan baik hati. Really recommended.read more
Suhailanzihny Bin Sulaiman
Suhailanzihny Bin Sulaiman
2018-10-05T02:08:35+0000
👍👍 Terima kasih. Tukang kunci bumiputera yg berwibawa. Mudoh baso senang kirro...
Azy Muhd
Azy Muhd
2018-10-03T08:29:12+0000
Terima kasih Tukang Kunci - Locksmith Batu Caves & Gombak - KL & Selangor kerana beri service yang pantas walaupun jauh di Bandar Puncak Alam.. sangat berpuas hati dan very friendly big brada.. tqsmread more
Missleha Jaffar
Missleha Jaffar
2018-09-16T01:53:56+0000
Hebat & Terbaik. Semoga Bisnes berjaya.
Farah Esa
Farah Esa
2018-09-04T09:59:43+0000
Very fast service, fast respond, really recommend it 👍👍👍👍👍
Ifa Husna
Ifa Husna
2018-08-29T07:47:54+0000
Good service.. very committed to unlock my door�
Muhammad Syuib Akashah
Muhammad Syuib Akashah
2018-08-25T10:28:56+0000
laju dan peramah.. servis terbaikkk
Mohammed Mohammed
Mohammed Mohammed
2018-08-24T11:36:08+0000
Service Cepat & Pantas Service Terbaik Service boleh 24Jam Tukang Kunci Bumiputra Tukang Kunci Peramah&Jujur Kami Puas hatiread more
Mohd Sam
Mohd Sam
2018-08-18T02:40:25+0000
servis tip top dalam masa 10 minit dah boleh bukak pintu..syukur alhamdulillah..harga pon berpatutan..betul2 merecik💪🏾💪🏾read more
Mohd Sam
Mohd Sam
2018-08-18T02:37:57+0000
servis tip top dalam masa 10 minit dah boleh bukak pintu..syukur alhamdulillah..harga pon berpatutan..betul2 merecik💪🏾💪🏾read more
Nurfatehah Md Ghazali
Nurfatehah Md Ghazali
2018-08-10T03:34:28+0000
service yang terbaik dan cepat . tq🙂
Khaizar B. Md.Nor
Khaizar B. Md.Nor
2018-07-27T04:46:09+0000
Servis terbaik. Kunci siap dalam masa 15 minit je!!
Syahid Lokman
Syahid Lokman
2018-07-21T15:03:22+0000
Laju, padu dan tidak merosakkan pintu/grill yang dibuka. Semoga pihak tuan murah rezeki 👍👍👍
Jazlan Jusri
Jazlan Jusri
2018-07-16T08:30:31+0000
Good service very committed. I used one of the most secured padlock and it got jammed. He managed to open the padlock. Price also very2 cheap if compare to others in KL area. Professional service. Recommended!read more
Nayla Rivera
Nayla Rivera
2018-07-16T05:56:30+0000
Fast response and settle gril terkunci dgn cpt. Thanks..
Mohd Azrul Husin
Mohd Azrul Husin
2018-07-11T15:23:16+0000
Superb job..harga murah, kerja terbaik..mmg luas hati
Adnan Hussain
Adnan Hussain
2018-07-09T20:36:50+0000
You are doing a GREAT JOB.that took a lot of patience. you make it look easy.tq so much❤very highly recommended#superb skillsread more
Siti Anis
Siti Anis
2018-07-09T13:24:27+0000
Fast response, xsmpi 15minit dh siap..recommended
Muaz Mohd Adam
Muaz Mohd Adam
2018-07-08T06:13:25+0000
Fast response and fast service. Solved my problem just in a few minutes. Even the price is very cheap compared to others. Nice guy as well. Trully recommended!read more
Iera Akashah
Iera Akashah
2018-07-07T07:51:39+0000
Its good service😍 cepat siappppp
Muhamad Syafiq
Muhamad Syafiq
2018-07-05T11:59:03+0000
Servis terbaik! Dia buat kasi jadi. Highly recommended �
Rizman Rizlan
Rizman Rizlan
2018-06-30T13:54:52+0000
Servis pantas reply whatsapp dan smpai ke rumah dlm 30min. Bantu buka pintu dn carikan anak kunci yg betul. Keep it up read more
Sakeenah Faisal
Sakeenah Faisal
2018-06-25T10:42:37+0000
fast response..tq!
Muhammad Hazrin
Muhammad Hazrin
2018-06-24T09:51:55+0000
Terbaikkkk ! 5 minit lepas call terus sampaiiii. Good job, bang. Service price affordable
Ashwini Ashwini
Ashwini Ashwini
2018-06-23T12:27:09+0000
Super ���
Mazzeq Mahmod
Mazzeq Mahmod
2018-06-23T04:06:47+0000
�����
Ahmad Shaheed Sanusi
Ahmad Shaheed Sanusi
2018-06-12T04:24:37+0000
Good job and thank you for the great service!
Ishak Isaac
Ishak Isaac
2018-06-11T14:04:21+0000
Servis terbaik..recommended..
Norzulaiha Abby
Norzulaiha Abby
2018-06-10T06:43:20+0000
Fast respond... 15mnt da sampai... Service tiptop ���
Hard Head
Hard Head
2018-06-06T07:47:13+0000
Superb work.amazing.very fast response.most important, price reasonable.keep up the good work.
Nuratika Musa
Nuratika Musa
2018-06-06T00:11:03+0000
Tq for fast service.
Saad Mokhtar
Saad Mokhtar
2018-06-05T08:09:17+0000
Harga sgt murah... Mmg terbaik service...
Nurintan Farhana
Nurintan Farhana
2018-05-25T10:29:54+0000
Good servis ! Sangat pantas . tak sampai setengah jam dah sampai . thnks for the excellent services �
Nrmstr Rshd
Nrmstr Rshd
2018-05-24T06:56:08+0000
Servis tip top..call sekali terus angkat dan bertindak.tak smpai setengah jam sampai,tak sampai 5 minit pintu dah boleh dibuka.sangat puas hati👍read more
D Nurul Ain
D Nurul Ain
2018-05-15T06:22:53+0000
good service & fast response
Mumun Tua
Mumun Tua
2018-04-15T05:35:17+0000
servis abg ewan mmg power..kunci sy mmg zaman purba pnye..beliau dpt buka dlm mse 5min sje..dr jauh dtg nk bantu..harga pn sgt la berpatutan..sgt recommended kalau ade msalah kunci..smoga bisnes makin maju bos.read more
Ariff Noordin
Ariff Noordin
2018-03-23T08:00:59+0000
Servis tiptop dari sg udang ke jalan hang tuah. Semoga allah permudah kan urusan anda di didunia dan akhirat. Insyaallah
Arjuna Melaka
Arjuna Melaka
2018-03-21T10:51:34+0000
Mmg pakar..call, 5 minit dah sampai..cara kerja yg profesional..mmg terbaik
Mohd Zurairi
Mohd Zurairi
2018-03-20T08:42:40+0000
Eza Jamal ZQ
Eza Jamal ZQ
2018-03-18T02:44:58+0000
Terbaik service! Recommended....call dlm 10min je dh smpaiiii..... .buat kerja pn xsmpai 10minit....mg terbaikkk�����read more
Cik Syuhada
Cik Syuhada
2018-03-15T14:20:43+0000
Less than 5 minutes dah boleh buka pintu bilik..Memang terbaik ���..semoga bisnes bertambah maju, amiin.
Afiq Che'rus
Afiq Che'rus
2018-03-12T17:39:05+0000
Recommended..terbaekkk���
Nurul Shuhadah Ellias Nurulada
Nurul Shuhadah Ellias Nurulada
2018-03-10T12:05:34+0000
Perkhidmatan tbaik.... mesra pelanggan.... Harga berpatutan....
Farid Zulkifli
Farid Zulkifli
2018-03-06T05:18:16+0000
Great service. Come all the way from sungai udang to Tengkera to unlock my door. Less than 10mins already can open my door. My door works perfectly fine. Absolutely no damage at all. Fine work from a professional locksmith. Greatly recommended. Thanks sir for a fantastic job!!read more
Hazwan Kamal
Hazwan Kamal
2018-02-26T11:16:09+0000
Terbaik service! Recommended....call dalam 2 - 3 jam dah sampai rumah...buat kerja dalam 15 minit..
Aurora Ridzqi
Aurora Ridzqi
2018-02-26T08:26:29+0000
tq2 dh tolong unlock pintu bilik yg terkunci. smlm try sendiri smp ke pagi x boleh.. nasib ada locksmith sg udang. sekejap dh boleh buka. ��read more
Next Reviews

Like Kami di Facebook

Facebook Pagelike Widget

Hubungi Kami

Anda boleh Call/Sms atau tekan button Whatsapp terus untuk bertanyakan tentang masalah Anda dan Kami akan cuba memberikan maklum balas sepantas yang mungkin, untuk membantu Anda menyelesaikan masalah.

Call/Sms/Whatsapp :

+60 19-944 4341 (En. Wan) atau +60 19-944 4351 (Pn. Farha)