+60 19-944 4341

Tukang Kunci Bumiputera K.L Selangor 24/7

Kunci hilang? tertinggal di dalam Kereta? Jangan risau, kepakaran kami dapat membantu Anda.

Tukang Kunci Bumiputera K.L Selangor 24/7

Kunci hilang? tertinggal di dalam Kereta? Jangan risau, kepakaran kami dapat membantu Anda.

Ikuti Tips Keselamatan oleh Kami di MetroTv

Lindungi Kediaman anda dengan Produk Kunci yang diyakini Selamat, untuk mengelakkan Jenayah yang tidak diingini.

Servis dan kepakaran Kami untuk membantu Anda

Rumah Kediaman

  •  Membaiki atau menukar   Kunci pintu rumah
  •  Membuka pintu Rumah   yang terkunci
  •  Membuat salinan Kunci   Rumah dan Remote   Autogate
  •  Menyelesaikan masalah   All Lost Keys

Premis / Pejabat / Hotel

  • Pemasangan atau Penukaran Kunci Kabinet
  • Access Card
  • Intercom
  • Master Key Systems
  • Security Camera

Kereta / Motorsikal - Automotif

  •  Membuka Pintu   Kenderaan yang terkunci
  •  Membuat salinan   Remote dan Kunci Kereta
  •  Memprogram     Immobilizer Kunci
  •  Membuka bonet terkunci
  •  Membaiki EIS BENZ
  •  Membaiki dan   memprogram ECU

Membuka Pintu tanpa merosakkan Tombol

Cara dan Kaedah Kami membuka tanpa merosakkan Tombol Pintu anda.

Antara masalah-masalah yang telah kami selesaikan

Kepakaran kami telah menyelesaikan masalah Pelanggan.

Kami juga menyediakan Servis dan Perkhidmatan :

 

  • Photocopy

  • Design dan Printing Banner, Bunting, Poster dan T-shirt

Wanlocksmith telah terlibat dalam mencipta Rekod di dalam Malaysia Book of Record

Kami bersama-sama seramai Seratus Lima Belas Orang Tukang Kunci yang lain telah mencipta Rekod, satu kejayaan terbesar untuk Tukang Kunci Bumiputera!

Pelanggan yang telah berpuas hati

Wan Locksmith Tukang Kunci KL & Selangor
4.8
Based on 149 reviews
powered by Facebook
Mohd Najib
Mohd Najib
2021-01-20T03:36:12+0000
Alhamdulillah..servis terbaik..highly recommend sape2 ade mslh kunci kereta area KL & Selangor..😊😊 estimated time... around 45mins, done..semoga terus success..read more
Abu Al-Habib Habil
Abu Al-Habib Habil
2021-01-18T08:20:46+0000
Excellent job. Good and fast service .
Nurul Shuhada'
Nurul Shuhada'
2021-01-17T00:13:56+0000
Berpuas hati dengan service membuka dan membuat kunci baru untuk locker besi yang hilang kunci. Sangat mengesyorkan... perkhidmatan beliau terbaik dan pantas.read more
Timmy Rasid
Timmy Rasid
2021-01-17T00:06:43+0000
Servis terbaik, cepat dan pantas
Firdaus Alkandisi
Firdaus Alkandisi
2021-01-10T06:04:38+0000
Servis terbaik..on the way nak balik kampung pun sempat settlekan masalah customer dulu. Recommended.
Isham Shafarin Ishak
Isham Shafarin Ishak
2021-01-04T12:18:48+0000
servis terbaik! dtng dlm masa 15min
Dyan Diyana
Dyan Diyana
2020-12-26T17:09:06+0000
tq abg wan!superbb good service!verry recommended⭐⭐⭐⭐⭐
Mohamad Firdaus Ramli
Mohamad Firdaus Ramli
2020-12-26T09:01:08+0000
alhamdulillah..baru selesai buat untuk kunci hilang..terbaekkk bos..5 bintang untuk servis,cepat!!
MRazali MNoor
MRazali MNoor
2020-12-13T09:26:04+0000
Servis terrrrbbbaaaiiikkkk...
Bernard Kung
Bernard Kung
2020-12-09T12:10:05+0000
Service cepat dan bagus. Sanggup datang dari Greenwood ke Cyberjaya untuk bantu saya baiki tombol pintu
Syed Putra Haizam
Syed Putra Haizam
2020-12-07T05:10:14+0000
Semoga Allah memberkati perniagaan Wan locksmith .. servis yang terbaik.. sangat2 di ‘recomend’ kan kepada seluruh... rakyat Malaysia..read more
Muhd Solihin
Muhd Solihin
2020-11-21T07:43:51+0000
Masalah kunci solex tak boleh buka & tempat kunci sliding door rosak hanya diselesaikan dalam masa tak sampai 20 minit... 🤩 memang recommended!read more
Misc Nurul
Misc Nurul
2020-11-21T02:11:35+0000
perkhidmatan yang amat2 memuaskan sy recommend mana2 ada masalah boleh terus direct dengan beliau
Ashraf Iskandar
Ashraf Iskandar
2020-11-10T09:41:02+0000
Service bagus and laju, kalau ada masaalah diorang kasi settle sampai siap 👍🏼
Eleazar Zeneal
Eleazar Zeneal
2020-11-05T10:23:50+0000
The owner so kind and friendly.. Assist me until the end. tq again💜
Azrol Rol
Azrol Rol
2020-10-14T10:18:05+0000
Masalah kunci kereta area kl dan selangor. servis terbaik locksmith..boleh dtg ke rumah...
Sharizul Fardli Atan
Sharizul Fardli Atan
2020-09-29T09:45:31+0000
cari mamat ni unutk kunci hilang atau duplicate kunci memang best
Muhd Hazeq
Muhd Hazeq
2020-09-28T07:55:20+0000
Janji pukul 10Malam tapi tak sampai2 org nk sapot tapi buat custemor mcm apa tah
Amirul Asyraf
Amirul Asyraf
2020-09-28T07:47:09+0000
kalau tak boleh datang bagi tahu jgn diam je wasap x reply call tak angkat ckp pukul 10 smpai pukul 1 pagi tunggu pun x... smpai²..read more
Noorullah Yusuf As-salami
Noorullah Yusuf As-salami
2020-09-22T13:27:05+0000
very friendly and good locksmith in town.. cheap price and tiptop work... event night he can make it done... very good... service bro... Moga Allah mencurahkan rezeki yg byk...# support org kita.read more
Harun Jais
Harun Jais
2020-09-22T01:20:14+0000
Bro Wan datang kerumah walaupun selepas pukul 9 malam untuk selesaikan masalah saya. Komitmen yang tinggi, servis yang... baik dan cepat, harga berpatutan....saya bagi 5 bintang ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Azmahanim Abdul Aziz
Azmahanim Abdul Aziz
2020-09-08T05:11:36+0000
Terbaikkkkk service Wan locksmith... smooth je keje Dan cepat.. 👍👍👍⭐⭐⭐⭐⭐
Lieza Fazer
Lieza Fazer
2020-08-22T04:20:17+0000
reply pantas.. friendly.. service terbaik
Zahira Daud
Zahira Daud
2020-08-16T16:26:23+0000
Very fast work to duplicate smart key and cheap! super nice and friendly too 🙂
Farhan Md Noh
Farhan Md Noh
2020-08-16T07:39:00+0000
layanan sangat memuaskan
Faizal Hamzah
Faizal Hamzah
2020-08-14T15:17:53+0000
Service terbaik. 5 bintang!
Siti Nur Filzah
Siti Nur Filzah
2020-07-16T08:04:46+0000
quick response and kerja pun efficient and peramah. 👍🏼
Ahmad Faruqy
Ahmad Faruqy
2020-07-15T07:59:50+0000
terbaik. trima kasih tuan memang expert
Kausar Omar
Kausar Omar
2020-07-14T09:43:21+0000
Effisient dan servis yang baik
Syazwani Selamat
Syazwani Selamat
2020-07-14T05:56:17+0000
Semalam petang perasan kunci hilang di office.. Esok jam 1 tghri terus buat appt dan sampaj di office.. Service tip... top.. Pantas... Dalam 10 - 15 minit dah blh start kereta dan jalan... Thank You En. Wanread more
Thinakaran Saminnathen
Thinakaran Saminnathen
2020-07-07T02:55:41+0000
Extremely unreliable and unprofessional. He promised to meet at 4pm at his shop and made me wait till 6.15. The ... finally he said too busy today and left me stranded. Theres a reason why all the pictures are posted him and not the clients. Please stay away coz he will disappoint you too.read more
Cikgu Nizamo
Cikgu Nizamo
2020-06-25T09:13:56+0000
Memang puas hati.. Murah.. Wan peramah dan cekap..
AJ Joharry
AJ Joharry
2020-05-28T12:58:54+0000
fast response. saya bagi 5 bintang dengan service yang diberikan En. Wan
Faiz Azmi
Faiz Azmi
2020-05-06T13:05:07+0000
cara kerja yg profesional... mesra pelanggan... semoga dimurahkan rezeki...
Elias Shahril
Elias Shahril
2020-04-27T07:30:27+0000
service tip top dan peramah..
Su Ibs
Su Ibs
2020-04-23T10:15:43+0000
yes, fast, accurate and friendly
Apish Mellii
Apish Mellii
2020-04-15T05:10:42+0000
terbaikkk .. service yg 👍👍👍👍
Mohamad Faiz
Mohamad Faiz
2020-04-11T02:51:46+0000
Terbaik.. baru lepas tukar.. highly recommended. Sanggup datang jauh untuk customer.. terima kasih... 👍🏼👍🏼👍🏼read more
Mohd Syauqi
Mohd Syauqi
2020-03-21T12:12:04+0000
Janji tepat pada masanya, siap dengan jayanya.
Mza Arshad
Mza Arshad
2020-02-27T13:10:09+0000
Tip Top service.. very excellent and as fast as 5 mins ur car will be ready for drive. Siapa² yang hilang Kunci kereta... ke.. remote kereta rosak ke.. X yah pikir² banyak.. pm je En. wan Kompom fast respond fast service 😉. #baseonmyexperience. #tiptopservice #5starread more
Mior Rohaizam
Mior Rohaizam
2020-02-06T10:27:41+0000
Perlu bagi anggaran masa supaya org tidak tertunggu2..Dari jam 5 Petang smpai 10.30 malam tunggu.Harap tidak ulangi... lagi.Terima kasihread more
Ziela Ismail
Ziela Ismail
2020-01-15T17:57:05+0000
Assalamualaikum.. Saya mintak maaf banyak-banyak..bukan nak kecam tapi tak puas hati dengan servis awak.. Ceritanya... begini..suami saya kehilangan kunci kereta proton saga flx (manual)..duplicate pun tiada..lokasi di Klang.. Masalah sekarang ni tukang kunci Wan Locksmith dah buat cip & immobilizer (Rm 300)..kereta tak boleh start..jugak..sebelum ni awak cakap suami saya sudah buka bhagian stereng..meter pun tak naik.. kereta tak boleh start.. Awak pulak suruh saya cari pomen aksesori kereta yg boleh set bypass.(tiada sekuriti)..untuk settle kan balik. Boleh pulak.awak lepaskan tanggungjawab macam tu je!! Dah full payment..boleh pulak awak nak tambahan Rm 50 utk settle. Hello?? kalau saya bank in RM 50 tu boleh settle job ke?? kereta boleh jalan ke?? Kereta tak siap..tapi dh full payment Tapi jangan lepas tangan!!😤 Kalau tak boleh programming cakap jelah tak boleh..jangan nak memandai2 suruh macam2.. *By the way..saya sudah carik pomen utk programming balik..senang je..dah settle silap saya juga bank in penuh.. pengajaran kepada sesiapa yg ada masalah sama dengan saya..read more
Mira AshBurn
Mira AshBurn
2019-12-12T21:48:13+0000
highly recommended. called early in the morning. came straight away and everything was settled within minutes
Ridzuan Salleh
Ridzuan Salleh
2019-12-09T05:09:41+0000
Cepat dan pantas.. kunci rosak terus boleh settle..
Amirul Aiman
Amirul Aiman
2019-12-06T13:56:08+0000
Servis terbaik dari Abg Wan akan recommend kepada kawan2 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Nojha Izaniey Ibrahim
Nojha Izaniey Ibrahim
2019-11-21T01:31:38+0000
terbaik... cepat jer sampai.kerje kemas. rekemen pada sape2 yg hilang kuncir or nk buat kunci duplicat.. tq so much
Rahimah Suhaimi
Rahimah Suhaimi
2019-11-20T08:47:41+0000
Service yg bagus. Friendly n harga berpatutan. Terima kasih
Farell Rozan
Farell Rozan
2019-11-16T09:13:16+0000
Dapat datang menolong walau sabtu petang time kedai lain semua taknak layan dah. Mmg terbaik 👌👌👌
Zhar Lya
Zhar Lya
2019-10-31T13:35:03+0000
Fast service and friendly. Reasonable price with great quality...Thanks for saving me
Ct Nur Aqidah
Ct Nur Aqidah
2019-10-01T07:39:08+0000
fast response & fast service 😎
Jaja Adzhr
Jaja Adzhr
2019-09-12T14:04:36+0000
Amazing job, special thanks to locksmith. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Farish Al-Banna
Farish Al-Banna
2019-08-16T02:44:03+0000
Our room was locked and it was 11PM and this man is the savior! Solved within minutes. Keep up the professional service!
Amzar Mat Yunus
Amzar Mat Yunus
2019-08-03T13:31:26+0000
Servis terbaik. Cepat dan harga sangat berpatutan.
Farrish Khalid
Farrish Khalid
2019-07-31T01:45:42+0000
perkhidmatan terbaekk, pantas dan cepat..mmg bukan biasa2..
Zam Shahrany Musa
Zam Shahrany Musa
2019-07-30T05:14:45+0000
Good job, fast response, reasonable price.. Terbaik 👍👍👍
Syuhada Azam
Syuhada Azam
2019-07-23T05:38:43+0000
Servis terbaik dan harga yang berpatutan 👍🏼👍🏼👍🏼 terima kasih!
Ammar Waqqiuddin
Ammar Waqqiuddin
2019-07-23T01:14:03+0000
Alhamdulillah tukang kunci terbaik dan pantas.
Mohd Gaddafi Ahmad Basher
Mohd Gaddafi Ahmad Basher
2019-07-05T14:39:01+0000
Menyediakan perkhidmatan duplikasi yang terbaik...
Courts Mahmud
Courts Mahmud
2019-06-29T02:53:10+0000
Good services, very professional, baru lepas guna perkhidmatan En. Wan, ingatkan lama, rupanya kejap sangat
Norain Abd Razak
Norain Abd Razak
2019-06-27T12:26:00+0000
Very Good Services with reasonable price.Thank you so much👍👍👍💪💪💪
Jahit Pukal Bangi
Jahit Pukal Bangi
2019-06-23T22:04:46+0000
Good service, fast response, SERVICE AVAILABLE ALL THE TIME Monday till Sunday
Ahmad Sallehudin Hussin
Ahmad Sallehudin Hussin
2019-06-21T09:25:18+0000
Fast response. Price reasonable. Superb works. Keep up! 👍👍👍
Kiey Muhamad
Kiey Muhamad
2019-06-18T14:20:33+0000
Service terbaik.! Servis pantas n harga sgt murah. Good job boss n thanks tlong wife sy petang tadi
Danial San
Danial San
2019-06-14T17:29:37+0000
Terbaik La Brader ! Tgh Malam Pun Layan Kunci Aku Hilang Dalam Uptown Kota Damansara 🤣 Tq Brother Wan 👍 10... Bintang 😎😎😎read more
DrAndrew Chiew
DrAndrew Chiew
2019-06-05T08:55:20+0000
Good & fast service, very efficient & highly recommended!
Zain Azree
Zain Azree
2019-05-25T11:21:58+0000
Servis bagus dan laju dengan harga yang perpatutan. Recommended!
Afra Afra
Afra Afra
2019-05-23T12:56:59+0000
Fast response & great service with reasonable price. Within minutes dah settle everything. Alhamdulillah. Thank you.
Mhmd Ftri
Mhmd Ftri
2019-05-19T10:12:23+0000
Whatsapp bluetick je. Tak boleh buat atleast reply lah pertanyaan orang tu. Bukan susah pun
Yasmin Sulaiman
Yasmin Sulaiman
2019-05-16T08:16:37+0000
recommended. buat keje pun laju dan harga berpatutan. 👍
Zizou Ross
Zizou Ross
2019-05-10T03:18:32+0000
Cepat tangkas dan murah 👍👍👍
Anna Yee
Anna Yee
2019-05-02T15:21:21+0000
best service... my car chip lost at pasar malam.. Abg wan attend the complaint in the night around 10:50pm and... immobilise... issue settle within 10 minute... 💪👍👍🌟🌟🌟🌟🌟read more
Omar Jamal
Omar Jamal
2019-05-01T11:07:29+0000
Thank you Wan Locksmiths fast and great service 👍
Mey Bekki PC Gombak
Mey Bekki PC Gombak
2019-04-20T10:05:17+0000
Recommended... Jom support muslim locksmith
Meor Ahmad Naufal Harith
Meor Ahmad Naufal Harith
2019-04-18T08:44:49+0000
Perkhidmatan yang cemerlang, harga berpatutan dan yang paling penting sekali, kerja kemas. Terima kasih Encik Wan
Ahmad Aizat Fikri
Ahmad Aizat Fikri
2019-04-16T14:56:11+0000
Thank you En. Wan solving my immobilizer key problem on proton persona. Very friendly person. Fast & efficient service
Nizar Shah
Nizar Shah
2019-04-16T03:25:40+0000
Tqvm untuk bantu buka pintu kereta camry saya
Surya Hussein
Surya Hussein
2019-03-26T16:47:50+0000
Thank you Encik Wan for solving my problem. Fast response and fast service. Truly recommended!
Siti Rabiatul
Siti Rabiatul
2019-03-22T08:41:34+0000
Servis yang pantas sangat..harga sangat berpatutan.kalau tak senang hati bila kunci hilang.cepat2 la call Wan ni.... 🤗🤗tq so much wan 🌹🌹🌹read more
Azmi Pargi
Azmi Pargi
2019-03-20T11:17:49+0000
Highly recomended. Selesai masalah kunci sangat pantas. Mesra dan peramah.
Zaleha Aziz
Zaleha Aziz
2019-03-01T13:50:53+0000
fast and efficient service
Fazli Hassan
Fazli Hassan
2019-02-16T09:12:22+0000
Alhamdulillah. terima kasih kt abg wan sudi amek request sy walupon jauh ckit. service terbaik..mantap.👍
Hamizi Hassan
Hamizi Hassan
2019-02-11T13:21:42+0000
Terbaik bang wan...expert betul..kejap je dikerjakannya utk bukak lock pintu...keep it up bang wan 👍👍👍
Nik Shuhaimy
Nik Shuhaimy
2019-02-09T16:05:21+0000
Servis terbaik dan cepat daripada Perniagaan orang Melayu kita ..harga pon berpatutan ...
Mohd Idrus Alwi
Mohd Idrus Alwi
2019-01-21T02:55:47+0000
fast service fast repond. commited to unlock my door. harga pon berbaloi.. highly recommended
Zare Mil Scoot
Zare Mil Scoot
2019-01-15T01:26:15+0000
Sorry lmbt bg review tuan. Service terbaik. Yg penting dtg on-time. Buka kunci tanpa memecahkan pintu. Terbaikk
Que Mahfuz
Que Mahfuz
2019-01-10T13:06:40+0000
Highly recommended . Service terbaik. Kunci hilang boleh siap dlm beberapa jam je. Fuh..btw alhamdulillah.. thank you.
Norma Fadila Mohamad
Norma Fadila Mohamad
2019-01-07T13:17:19+0000
Highly recommended. Fast response. Kerja pun cepat. Alhamdulillah selesai masalah. Harga pun berbaloi. Terbaik... 👍🏻👍🏻👍🏻Nora bagi 5 ⭐️read more
Abdul Rasyid
Abdul Rasyid
2019-01-05T08:27:31+0000
Tukang kunci terbaik. lg murah dari kedai biasa 👍👍👍
Syamil Hakim Abdul Ghani
Syamil Hakim Abdul Ghani
2019-01-05T07:09:35+0000
Harga yang sangat berbaloi. Terbaik!!!
Shahril Shorlokman
Shahril Shorlokman
2019-01-05T05:21:14+0000
terbaik kunci keta saye patah d kunci Tu susah nk Cari..sbb keta lama..bro ni blh custom kunci keta lain utk kunci keta... saye..terbaik la..😍😍read more
PuteraHasrul Jb
PuteraHasrul Jb
2019-01-02T08:25:26+0000
terbaikk... cepat dan pantas dgn harga yg berpatutan... sy bagi 5star untuk perkhidmatan beliau.. tq...
Mohd Amin Johari
Mohd Amin Johari
2018-12-23T13:10:13+0000
Punctual in appointment. Fast and efficient in locks installation. Fairly priced service. You will never regret when... getting service from En Wan.read more
Shah Qayyum
Shah Qayyum
2018-12-16T13:59:02+0000
Terbaik. Hujan2 pun datang. Terima kasih bang! 😍 Dah pukul 9mlm, pun still bekerja. kalau tak dtg habis tak pergi... kerja saya. Thank you! 😁read more
Azizi Abd Gahani
Azizi Abd Gahani
2018-12-05T12:19:23+0000
Baru lepas bukak kereta terlock dari dalam, kunci tertinggal kat dlm...Locksmith peramah..pantas terus dtg selepas... call..kereta xde kerosakan..terbaik servis👍🏻👍🏻👍🏻read more
Ahhfiq Steady
Ahhfiq Steady
2018-12-02T07:46:45+0000
Ada sebarang masalah kunci hilang samada kereta @ rumah boleh lah berhubung dgn yg pakai , support bisnes org melayu... #BOSSKUread more
Karido Fadigaa
Karido Fadigaa
2018-12-01T11:05:11+0000
Service terbaik..Respon sgt superb.. Dtg membantu dalam masa yang singkat
Ceetrus Lime
Ceetrus Lime
2018-11-30T08:09:48+0000
Tukang buat kunci paling awesome dan paling senang nk buat ape ape deal... Bnyk membantu saye... Dan sangat professional
Missleha Jaffar
Missleha Jaffar
2018-11-19T10:18:42+0000
Hebat��
Ain Nadhirah Nasarudin
Ain Nadhirah Nasarudin
2018-10-19T13:00:03+0000
Trusted locksmith! Cepat respon dan bukak pintu terkunci dengan pantas tak sampai 30minit dah settle semua.
Suhailanzihny Bin Sulaiman
Suhailanzihny Bin Sulaiman
2018-10-05T02:08:35+0000
👍👍 Terima kasih. Tukang kunci bumiputera yg berwibawa. Mudoh baso senang kirro...
Azy Muhd
Azy Muhd
2018-10-03T08:29:12+0000
Terima kasih Tukang Kunci - Locksmith Batu Caves & Gombak - KL & Selangor kerana beri service yang pantas walaupun jauh... di Bandar Puncak Alam.. sangat berpuas hati dan very friendly big brada.. tqsmread more
Missleha Jaffar
Missleha Jaffar
2018-09-16T01:53:56+0000
Hebat & Terbaik. Semoga Bisnes berjaya.
Farah Esa
Farah Esa
2018-09-04T09:59:43+0000
Very fast service, fast respond, really recommend it 👍👍👍👍👍
Ifa Husna
Ifa Husna
2018-08-29T07:47:54+0000
Good service.. very committed to unlock my door�
Muhammad Syuib Akashah
Muhammad Syuib Akashah
2018-08-25T10:28:56+0000
laju dan peramah.. servis terbaikkk
Mohammed Mohammed
Mohammed Mohammed
2018-08-24T11:36:08+0000
Service Cepat & Pantas Service Terbaik Service boleh 24Jam Tukang Kunci Bumiputra Tukang Kunci Peramah&Jujur Kami Puas... hatiread more
Mohd Sam
Mohd Sam
2018-08-18T02:40:25+0000
servis tip top dalam masa 10 minit dah boleh bukak pintu..syukur alhamdulillah..harga pon berpatutan..betul2... merecik💪🏾💪🏾read more
Sam F. Salamacha
Sam F. Salamacha
2018-08-18T02:37:57+0000
servis tip top dalam masa 10 minit dah boleh bukak pintu..syukur alhamdulillah..harga pon berpatutan..betul2... merecik💪🏾💪🏾read more
Nurfatehah Md Ghazali
Nurfatehah Md Ghazali
2018-08-10T03:34:28+0000
service yang terbaik dan cepat . tq🙂
Khaizar B. Md.Nor
Khaizar B. Md.Nor
2018-07-27T04:46:09+0000
Servis terbaik. Kunci siap dalam masa 15 minit je!!
Syahid Lokman
Syahid Lokman
2018-07-21T15:03:22+0000
Laju, padu dan tidak merosakkan pintu/grill yang dibuka. Semoga pihak tuan murah rezeki 👍👍👍
Jazlan Jusri
Jazlan Jusri
2018-07-16T08:30:31+0000
Good service very committed. I used one of the most secured padlock and it got jammed. He managed to open the padlock.... Price also very2 cheap if compare to others in KL area. Professional service. Recommended!read more
Shira Amelia Hana
Shira Amelia Hana
2018-07-16T05:56:30+0000
Fast response and settle gril terkunci dgn cpt. Thanks..
Mohd Azrul Husin
Mohd Azrul Husin
2018-07-11T15:23:16+0000
Superb job..harga murah, kerja terbaik..mmg luas hati
Adznan Hussain
Adznan Hussain
2018-07-09T20:36:50+0000
You are doing a GREAT JOB.that took a lot of patience. you make it look easy.tq so much❤very highly... recommended#superb skillsread more
Siti Anis
Siti Anis
2018-07-09T13:24:27+0000
Fast response, xsmpi 15minit dh siap..recommended
Muaz Mohd Adam
Muaz Mohd Adam
2018-07-08T06:13:25+0000
Fast response and fast service. Solved my problem just in a few minutes. Even the price is very cheap compared to... others. Nice guy as well. Trully recommended!read more
Iera Akashah
Iera Akashah
2018-07-07T07:51:39+0000
Its good service😍 cepat siappppp
Muhamad Syafiq
Muhamad Syafiq
2018-07-05T11:59:03+0000
Servis terbaik! Dia buat kasi jadi. Highly recommended �
Rizman Rizlan
Rizman Rizlan
2018-06-30T13:54:52+0000
Servis pantas reply whatsapp dan smpai ke rumah dlm 30min. Bantu buka pintu dn carikan anak kunci yg betul. Keep it up... read more
Sakeenah Faisal
Sakeenah Faisal
2018-06-25T10:42:37+0000
fast response..tq!
Muhammad Hazrin
Muhammad Hazrin
2018-06-24T09:51:55+0000
Terbaikkkk ! 5 minit lepas call terus sampaiiii. Good job, bang. Service price affordable
Ashwini Ashwini
Ashwini Ashwini
2018-06-23T12:27:09+0000
Super ���
Mazzeq Mahmod
Mazzeq Mahmod
2018-06-23T04:06:47+0000
�����
Ahmad Shaheed Sanusi
Ahmad Shaheed Sanusi
2018-06-12T04:24:37+0000
Good job and thank you for the great service!
Ishak Isaac
Ishak Isaac
2018-06-11T14:04:21+0000
Servis terbaik..recommended..
Norzulaiha Abby
Norzulaiha Abby
2018-06-10T06:43:20+0000
Fast respond... 15mnt da sampai... Service tiptop ���
Hard Head
Hard Head
2018-06-06T07:47:13+0000
Superb work.amazing.very fast response.most important, price reasonable.keep up the good work.
Nuratika Musa
Nuratika Musa
2018-06-06T00:11:03+0000
Tq for fast service.
Saad Mokhtar
Saad Mokhtar
2018-06-05T08:09:17+0000
Harga sgt murah... Mmg terbaik service...
Rosnadiya Zainal
Rosnadiya Zainal
2018-05-27T08:44:19+0000
Recommended! Great service!
Nurintan Farhana
Nurintan Farhana
2018-05-25T10:29:54+0000
Good servis ! Sangat pantas . tak sampai setengah jam dah sampai . thnks for the excellent services �
Nrmstr Rshd
Nrmstr Rshd
2018-05-24T06:56:08+0000
Servis tip top..call sekali terus angkat dan bertindak.tak smpai setengah jam sampai,tak sampai 5 minit pintu dah boleh... dibuka.sangat puas hati👍read more
D Nurul Ain
D Nurul Ain
2018-05-15T06:22:53+0000
good service & fast response
Mumun Tua
Mumun Tua
2018-04-15T05:35:17+0000
servis abg ewan mmg power..kunci sy mmg zaman purba pnye..beliau dpt buka dlm mse 5min sje..dr jauh dtg nk bantu..harga... pn sgt la berpatutan..sgt recommended kalau ade msalah kunci..smoga bisnes makin maju bos.read more
Ariff Noordin
Ariff Noordin
2018-03-23T08:00:59+0000
Servis tiptop dari sg udang ke jalan hang tuah. Semoga allah permudah kan urusan anda di didunia dan akhirat. Insyaallah
Arjuna Melaka
Arjuna Melaka
2018-03-21T10:51:34+0000
Mmg pakar..call, 5 minit dah sampai..cara kerja yg profesional..mmg terbaik
Mohd Zurairi
Mohd Zurairi
2018-03-20T08:42:40+0000
Eza Jamal ZQ
Eza Jamal ZQ
2018-03-18T02:44:58+0000
Terbaik service! Recommended....call dlm 10min je dh smpaiiii..... .buat kerja pn xsmpai 10minit....mg... terbaikkk�����read more
Afiq Che'rus
Afiq Che'rus
2018-03-12T17:39:05+0000
Recommended..terbaekkk���
Nurul Shuhadah Ellias
Nurul Shuhadah Ellias
2018-03-10T12:05:34+0000
Perkhidmatan tbaik.... mesra pelanggan.... Harga berpatutan....
Farid Zulkifli
Farid Zulkifli
2018-03-06T05:18:16+0000
Great service. Come all the way from sungai udang to Tengkera to unlock my door. Less than 10mins already can open my... door. My door works perfectly fine. Absolutely no damage at all. Fine work from a professional locksmith. Greatly recommended. Thanks sir for a fantastic job!!read more
Hazwan Kamal
Hazwan Kamal
2018-02-26T11:16:09+0000
Terbaik service! Recommended....call dalam 2 - 3 jam dah sampai rumah...buat kerja dalam 15 minit..
Aurora Ridzqi
Aurora Ridzqi
2018-02-26T08:26:29+0000
tq2 dh tolong unlock pintu bilik yg terkunci. smlm try sendiri smp ke pagi x boleh.. nasib ada locksmith sg udang.... sekejap dh boleh buka. ��read more
Next Reviews

Like Kami di Facebook

Facebook Pagelike Widget

Hubungi Kami

Anda boleh Call/Sms atau tekan button Whatsapp terus untuk bertanyakan tentang masalah Anda dan Kami akan cuba memberikan maklum balas sepantas yang mungkin, untuk membantu Anda menyelesaikan masalah.

Call/Sms/Whatsapp :

HQ wan locksmith KL Selangor

+60 19-944 4341 (En. Wan) atau +60 19-944 4351 (Pn. Farha)

 

Cawangan Wan locksmith Kuantan Kemaman

+60 14-500 2089  (En. Daus)