+60 19-944 4341

WanLockSmith

Telah ditubuhkan dengan matlamat menyediakan perkhidmatan pembaikan kunci berkualiti tinggi kepada pelanggan dengan cara yang mesra dan mudah. Sama ada tugas besar atau kecil, kami memberikan jaminan yang lebih baik, perkhidmatan cepat dan nasihat yang jujur. Dari Anak kunci dan Padlock, menukar dan membaiki, Ejen kunci kami bersedia untuk membantu sepanjang masa, 24/7.

Matlamat Kami

Matlamat kami adalah untuk memastikan pelanggan kami berasa selamat dan selamat di luar jangkaan mereka. Oleh itu, jika anda prihatin tentang keselamatan anda di rumah atau pejabat anda, jangan risau! Call Wan (+60199444341) untuk perkhidmatan locksmith yang boleh dipercayai hari ini.

Misi

Untuk menyediakan perkhidmatan Professional dan pantas 24jam sehari di seluruh Selangor, Kuala Lumpur dan lokasi berdekatan pada harga yang berpatutan.

Visi

Visi Syarikat Kami adalah untuk memberi kesedaran betapa pentingnya kunci pendua dan pentingnya menjaga kunci yang mempunyai Immobilizer, Kami juga menawarkan produk yang terbaik serta mampu milik dan Visi Kami juga untuk menjadi Tukang kunci Automotif, Kediaman dan Komersial terbaik di Malaysia.

Certificate